Verhuisbedrijf Amsterdam, Castricum en omstreken

Aad de Wit is een Erkend Verhuisbedrijf in Amsterdam en Castricum met zorg. Zorg voor u, uw spullen, zijn medewerkers en het milieu.

Zorgeloos bij een erkend verhuisbedrijf

Jaarlijks zorgen we voor meer dan 1000 probleemloze verhuizingen via de opslag of direct naar een nieuw adres. Onze medewerkers hebben maar één opdracht en dat is zorgen dat u tevreden bent. Daarom zijn we nogal kieskeurig bij het aantrekken van nieuw personeel, investeren wij bewust in opleidingen en in ultramodern materieel. Wij doen er alles aan om onze afspraken tot in de puntjes na te komen.

Inpakken van uw spullen

Voor uw verhuizing dienen al uw spullen goed ingepakt in verhuisdozen klaar te staan. Hiervoor kunt u, indien gewenst, onze hulp inschakelen.

Verhuisbedrijf voor de opslag van uw goederen

Er zijn verschillende redenen waardoor u een deel van uw inboedel of zelfs uw complete inboedel wilt opslaan. Misschien heeft u een interne verbouwing of u kunt uw nieuwbouwwoning nog niet betrekken. Of u heeft uw huis verkocht, maar nog geen nieuwe woning. Wat de reden ook is: Aad de Wit Verhuizingen biedt voor de opslag van uw inboedel een passende oplossing.

Onze verhuisadviseur

Er zijn dus vele opties. Daarom komt er altijd één van onze verhuisadviseurs bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. U ontvangt dan alvast handige tips, waardoor u zich al kunt voorbereiden op de verhuisdag. Wij stellen vrijblijvend een scherpe en passende offerte voor u samen.

Via deze website kunt u zonder verplichtingen al meteen een globale richtprijs opvragen. Maar als u een exacte vrijblijvende offerte wilt ontvangen, dienen we toch echt eerst even bij u langskomen.

Een afspraak met Aad de Wit Verhuizingen is snel gemaakt.