Je bedrijf verhuizen met Aad de Wit Verhuizingen

Gaat je bedrijf verhuizen? Aad de Wit Verhuizingen is specialist in zakelijke verhuizingen door heel Nederland. Onze gediplomeerde verhuizers voeren jaarlijks meer dan 100 succesvolle bedrijfsverhuizingen uit. Je kunt bij ons terecht voor kantoor-, project- en bedrijfsverhuizingen, art handling, archiefbeheer, beveiliging, zakelijke opslag en allerlei facilitaire diensten als cable management en handyman service.

Dit betekent dat we letterlijk alles voor de verhuizing van je bedrijf kunnen regelen: van begeleiding en advisering bij het herhuisvestingstraject tot complete projectinrichting, bekabeling, het aanvragen van telefoonlijnen, archiefbeheer, beveiliging, catering en nog veel meer. Onze medewerkers worden gewaardeerd om hun vakkundigheid, flexibiliteit, efficiëntie en behulpzaamheid.

Om snel zo veel mogelijk mensen en materieel te kunnen inzetten, maakt Aad de Wit Verhuizingen deel uit van het samenwerkingsverband Mondial Movers. Daarmee bent je als zakelijke klant verzekerd van voldoende fysieke kracht en van een uniek serviceconcept dat er op gericht is om de verhuizing van je bedrijf met zo min mogelijk productieverlies te laten verlopen.

Gaat je bedrijf of organisatie verhuizen? Maak snel en vrijblijvend een afspraak met één van onze verhuisadviseurs. Wil je met het oog op je budgettering slechts een globale indicatie? Dan kun je deze per e-mail opvragen.

Neem contact op