op basis van reviews

Uw predikant(e) gaat verhuizen

Het ambt van een predikant gaat meestal gepaard met diverse verhuizingen. Bij een aanvaarding van een beroep naar een andere gemeente of bij emeritaat is een verhuisbeweging per slot van rekening aanstaande. Het organiseren van een verhuizing vraagt om kwalitatieve ondersteuning. Allerlei praktisch zaken passeren de revue en het brengt veel werk met zich mee. Om colleges van kerkrentmeesters en predikanten te ontlasten heeft de Vereniging voor Kerkrentmeesterlijk Beheer in de Protestante Kerk (VKB) een overkomst afgesloten met twee landelijke verhuisorganisaties: Mondial Aad de Wit Verhuizingen en Mondial Kattenberg Verhuizingen.

IMG 1308 1

‘Vrijblijvende offerte en deskundig advies op maat’

Telefoonnummer: 0800 - 0221722

Een zaak van vertrouwen

Verhuizen is een zaak van vertrouwen, de waardevolle eigendommen vragen immers om maatwerk en zorgvuldigheid. Wat u nodig heeft, is een goede en betrouwbare partij die u veel werk uit handen kan nemen. Vandaar dat de VKB afspraken heeft gemaakt met Mondial Aad de Wit Verhuizingen en Mondial Kattenberg Verhuizingen. Zij weten als geen ander op welke wijze de verhuizing voor predikanten zo efficiënt en effectief mogelijk kan plaatsvinden. Door de kwalitatieve ondersteuning van onze verhuispartners kunnen zowel de predikant en het college van kerkrentmeester zich richten op andere belangrijke zaken.

 

 

De verhuispartners

Mondial Aad de Wit Verhuizingen en Mondial Kattenberg Verhuizingen maken deel uit van Mondial Movers, een landelijk opererende verhuisorganisatie. Dankzij de regionale spreiding bent u verzekerd van een verhuizer bij u uit de buurt. De keuze voor onze verhuispartners geeft u de garantie van een vertrouwd en professioneel verhuisbedrijf. Als Erkend Verhuizers en Zorgverhuizers bent u verzekerd dat uw inboedel bij hen in de allerbeste handen is. Ook werken Mondial Aad de Wit Verhuizingen en Mondial Kattenberg Verhuizingen met een centraal aanspreekpunt. Uit ervaring weten wij dat het voor het college van kerkrentmeesters én voor de predikant fijn is om een vaste verhuiscoördinator te hebben.

Hoe werkt het?

De predikant of het college van kerkrentmeester vraagt – vrijblijvend – een offerte op bij Mondial Aad de Wit Verhuizingen of Mondial Kattenberg Verhuizingen via www.vkb-verhuizingen.nl of rechtstreeks via 0800 – 022 17 22. Middels een taxatiebezoek krijgt u deskundig advies en stelt de verhuispartner een gespecifieerde offerte op.

De VKB vergoedt aan de rekeningbetaler, het college van kerkrentmeesters, 70% van de vergoeding die de VKB van Mondial ontvangt. Mondial vergoedt aan de VKB 1% van het factuurbedrag, met een minimum van € 50. Het college van kerkrentmeesters dient hiervoor de verhuisfactuur te overleggen aan de VKB

NB: Volledigheidshalve geldt dat de kosten voor de verhuizing van een predikant voor de beroepende gemeente zijn. Emeritus predikanten kunnen de kosten voor de verhuizing declareren bij Bureau Predikanten van de Protestantse Kerk.

Extra voordelen van onze verhuispartners

-        Een aanspreekpunt voor de gehele verhuizing

-        Erkende Gerenommeerde predikantenverhuizers

-        Gratis zorgvuldig inpakservice (met een maximum van 5 uren)

-        Gratis Garantiecertificaat + Allriskverzekering

Dienstverlening op maat

De VKB zet met onze vaste verhuispartners een reeds jarenlange samenwerking voort. Goede ervaringen en tevreden predikanten is overtuigend voor colleges van kerkrentmeesters om ook van deze dienstverlening gebruik te maken. Bovendien voeren Mondial Aad de Wit Verhuizingen en Mondial Kattenberg Verhuuizingen en de VKB periodiek overleg om de hoge kwaliteit van dienstverlening blijvend te garanderen.  

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak