Internationaal Verhuizen
met Aad de Wit Verhuizingen

Verhuizen naar het buitenland, zowel binnen Europa als een “overzee” bestemming in de rest van de wereld, vraagt om meer kennis, begeleiding, aandacht en ervaring dan een verhuizing binnen Nederland. De internationale verhuizers van verhuisbedrijf Aad de Wit en Mondial Movers International zijn jouw partner voor het verhuizen van je complete inboedel tot kleine zendingen naar het buitenland. Een inboedel wordt vakkundig ingepakt, gedemonteerd, geladen en op de plaats van bestemming weer gelost. Natuurlijk behoort een service als de- en montage van meubels ook tot de mogelijkheden.

temp internationaal

Onze verhuisadviseur komt graag bij je langs voor een persoonlijk advies.

Plan direct een afspraak

of neem contact op

Professioneel internationaal verhuisbedrijf

Wanneer het gaat om het verhuizen van jouw inboedel naar het buitenland zijn betrouwbare en ervaren verhuispartners met internationale verhuizers voor ons een absolute voorwaarde. Internationaal Verhuisbedrijf Aad de Wit maakt deel uit van de European Moving Group (EMG Movers) - een netwerk van 400 ervaren internationale verhuisbedrijven in 16 Europese landen. Naast verhuizingen binnen Europa verzorgt internationaal verhuisbedrijf Aad de Wit ook verhuizingen buiten Europa. We werken met lokale verhuisagenten en internationale verhuizers over de hele wereld.

Neem contact op

Betrouwbaar netwerk van internationale partners

Onze internationale verhuispartners selecteren we op basis van hun jarenlange ervaring en (financiële) betrouwbaarheid. Aad de Wit Verhuizingen maakt deel uit van de Federation International des Déménageurs Internationeaux (FIDI) en de International Association of Movers (IAM) – beiden netwerken van wereldwijde internationale verhuizers die voldoen aan kwaliteitsnormen als vastgelegd in bijvoorbeeld ISO certificering. Voor internationale kantoor- en projectverhuizingen maakt Aad de Wit verhuizingen deel uit van het wereldwijde en toonaangevende netwerk Office Moving Alliance (OMA). 

Internationale Verhuisservice

Voor de verhuizing van je persoonlijke bezittingen naar het buitenland zijn veel (administratieve) handelingen nodig. Denk aan verzekeringen, het verzorgen van uitvoerdocumenten, inklaren etc. Met de internationale verhuizers van Aad de Wit verhuizingen ben je verzekerd van persoonlijke assistentie tijdens het gehele verhuisproces en optimale service m.b.t. het inpakken, zeewaardig verpakken, laden, transport, lossen en uitpakken van je spullen.

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak