Verhuisbedrijf Halfweg

Ons kantoor en opslagloods zijn strategisch gelegen aan de Haarlemmerstraatweg 167a in Halfweg, waardoor wij optimaal bereikbaar zijn voor al uw verhuisbehoeften in de regio. Met Aad de Wit Verhuizingen kiest u voor de zekerheid van een ervaren, betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf. Ontdek de mogelijkheden en vraag vandaag nog een offerte aan voor uw verhuizing of opslag in Amsterdam!

Verhuisbedrijf Amsterdam

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Maak een afspraak

liever alles online regelen?

 

Verhuislift Amsterdam

Verhuisbedrijf voor particulieren

Verhuizen binnen, naar of vanuit Amsterdam en Haarlem wordt eenvoudig en stressvrij met Aad de Wit Verhuizingen, uw erkende verhuispartner. Met een team van gecertificeerde verhuizers en chauffeurs die dagelijkse ervaring hebben in de straten van Amsterdam, streven we ernaar om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent, onze uitgebreide diensten omvatten directe verhuisservice of via opslag, milieubewust elektrisch verhuizen, veilige opslag van inboedel en waardevolle kunst- en antiekitems, en de flexibele verhuur van verhuisliften, naast vele andere aanvullende diensten om aan al uw verhuisbehoeften te voldoen. Kies voor Aad de Wit en wij verzorgen niet alleen uw verhuizing, maar regelen ook alle noodzakelijke parkeervergunningen bij het betreffende stadsdeel van de Gemeente Amsterdam. Tijd is kostbaar en daarom maken we het berekenen en boeken van uw verhuizing of opslag bij ons eenvoudig en snel via onze online prijscalculator en agenda.

Verhuisbedrijf voor bedrijven

Op zoek naar een betrouwbaar, erkend en ecologisch verantwoord verhuisbedrijf in Halfweg voor uw bedrijfsverhuizing? Aad de Wit Verhuizingen is uw totaaloplossing voor zakelijke verhuizingen. Wij nemen de volledige organisatie van uw bedrijfsverhuizing uit handen. Ons team van gediplomeerde en enthousiaste erkende verhuizers voert jaarlijks meer dan 100 succesvolle bedrijfsverhuizingen uit in Halfweg, waarbij ze hoog gewaardeerd worden om hun expertise, flexibiliteit, efficiëntie en klantvriendelijkheid. Als uw dagelijkse partner biedt Aad de Wit Verhuizingen een omvangrijk spectrum aan verhuisdiensten aan, waaronder projectverhuizingen, elektrische verhuizingen, art handling, archiefbeheer, opslag van inventaris en inboedel, evenals een breed scala aan facilitaire diensten en meer.

Verhuizing keizersgracht

Contact vestiging Halfweg

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
0251 - 65 24 39

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak