Kunst en antiek verhuizen

Kunst en antiek verhuizen is een vak op zich. De te verhuizen stukken zijn meestal kostbaar, kwetsbaar en onvervangbaar. Aad de Wit Verhuizingen heeft veel ervaring met kunst- en antiekverhuizingen voor zowel bedrijven als particulieren. Wij hebben de specialistische kennis en ervaring in huis om jouw kostbaarheden veilig te verhuizen.

Verpakken van kunst

Stel je kunst of antiekverhuizing hier online samen

Mijn verhuizing berekenen

liever een afspraak met onze verhuisadviseur?

Art Handling

Al onze kunst- en antiekverhuizers hebben de opleiding Art Handling met succes afgerond. Door hun kennis en ervaring weten ze hoe ze antiek en kunststukken moeten verpakken en vervoeren. We vervoeren kunstobjecten uitsluitend met lucht geveerde, beveiligde en geconditioneerde vrachtwagens. Onze art handlers weten hoe je klimaatschommelingen tussen de locaties en verhuiswagens voorkomt of tot een minimum  beperkt. Dankzij onze kennis en ervaring op het gebied van Art Handling werken we regelmatig voor diverse musea, veilinghuizen, galeries en particuliere verzamelaars.

Goed verzekerd verhuizen

Bij een kunst- of antiekverhuizing gaat vanzelfsprekend extra aandacht uit naar veiligheid en bescherming. Het verzekeren van je kunst- of antiekverhuizing is hierbij een belangrijk thema. Voorafgaand aan het transport van waardevolle stukken wordt altijd de totaal te verzekeren waarde bepaald. Daarna sluiten we in overleg met de klant en onze verzekeraars de meest passende verzekering af. Op die manier zijn je waardevolle stukken altijd goed verzekerd!

Neem contact op

Opslag Kunst en antiek

Zoek je tijdelijke of langdurige opslagmogelijkheid voor antiek of kunstobjecten? Onze opslagruimtes beschikken over alle faciliteiten voor de veilige en beschermde opslag van kunst- en antiekcollecties. De opslag van grotere collecties beheer je indien gewenst zelf via MOBIS – ons facility warehousing softwareprogramma. Kunstopslag bij Aad de Wit Verhuizingen is altijd inclusief transport.

Kunst verhuizen bij een particuliere verhuizing

Heb je thuis schilderijen of andere kunst dan is het goed om te weten dat wij voor een particuliere verhuizing altijd diverse beschermingsmaterialen bij ons hebben. Je kan dit dus met een gerust hart aan ons overlaten en de schilderijen laten hangen tot de verhuisdag. De kleinere kunst en schilderijen kunnen natuurlijk wel al in een verhuisdoos gestopt worden.

 

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak