Wat houdt de videotaxatie in

Binnenkort staat er een taxatiegesprek via Whatsapp videobellen met u gepland. Het doel van de video taxatie is een goed beeld krijgen van uw verhuizing.

Onze taxateur loopt eerst een korte vragenlijst met u door. Hierbij komen beide adressen aan bod, bespreken wij kort uw wensen voor de verhuizing en de voorkeursdatum voor de verhuizing.

Doorgaans kost een video taxatie niet langer dan een half uur. In dat halfuur vragen wij u met de telefoon voor u uit door uw pand te lopen, zodat wij per ruimte kunnen bekijken wat er wel en wat er niet mee verhuisd. Om de offerte zo scherp, en zo concreet mogelijk te houden, willen wij ook duidelijk noteren welke items er niet mee verhuizen.

Het is totaal geen probleem als de ruimtes niet opgeschoond zijn voor de taxatie, dat geeft ons juist een beter beeld van het aantal dozen dat er bijvoorbeeld nodig is voor uw verhuizing. Als er speciale items zijn, die wat extra aandacht nodig hebben tijdens de verhuizing, meldt dit dan bij onze taxateur, dan kan hij dit meenemen in onze opdrachtomschrijving.

Na afronding van het videogesprek gaat onze taxateur de verhuizing berekenen, en kan hij bijna altijd dezelfde dag de offerte nog toesturen via mail. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend, en op basis van beschikbaarheid in onze agenda. Afsluitend melden wij graag dat er niets wordt opgenomen tijdens de video taxatie. Onze taxateur noteert per ruimte wat er mee verhuisd, maar zal het gesprek niet opslaan.

Tips voor de videotaxatie:

  • Zorg dat uw telefoon voldoende opgeladen is, videobellen kost meer stroom dan normaal telefoongebruik.
  • Whatsapp geeft vaak geen beltoon bij een inkomend videogesprek. Houdt dus rond het afgesproken tijdstip uw telefoon goed in de gaten.
  • Om onze taxateur goed mee te laten kijken, is het handig de achterste camera van de telefoon te gebruiken. De camera wisselen doet u met het bovenste het fototoestel icoon.
  • Omdat er een ronde door de locatie wordt gemaakt, is een verbinding via Wifi vaak niet toereikend. Test dit vooraf, of gebruik het mobiele netwerk tijdens het gesprek om verbindingsproblemen te voorkomen.
  • Als er ook verhuisd moet worden vanaf een externe opslaglocatie probeer dan voor het gesprek foto’s te maken. Na het gesprek kunt u de foto’s gemakkelijk toesturen via whatsapp, en kan de taxateur ook deze ruimtes meenemen in de offerte.

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak