Bedrijfsverhuizing

Bij een kantoor- of bedrijfsverhuizing staat de continuïteit van de organisatie centraal. De bedrijfsprocessen moeten zoveel mogelijk doorgang vinden. Daarom gaat het bij een bedrijfsverhuizing - naast het netjes verplaatsen van de inventaris -  vooral om de logistiek. Logistieke organisatie, voorbereiding en een goede planning zijn dan ook sleutelwoorden voor een succesvolle bedrijfsverhuizing.

Bedrijf verhuizen

~ Limit uit

toon meer referenties

Je bedrijf verhuizen met Aad de Wit Verhuizingen

Gaat je bedrijf verhuizen? Aad de Wit Verhuizingen is specialist in zakelijke verhuizingen door heel Nederland. Onze gediplomeerde verhuizers voeren jaarlijks meer dan 100 succesvolle bedrijfsverhuizingen uit. Je kunt bij ons terecht voor kantoor-, project- en bedrijfsverhuizingen, art handling, archiefbeheer, beveiliging, zakelijke opslag en allerlei facilitaire diensten als cable management en handyman service.

Dit betekent dat we letterlijk alles voor de verhuizing van je bedrijf kunnen regelen: van begeleiding en advisering bij het herhuisvestingstraject tot complete projectinrichting, bekabeling, het aanvragen van telefoonlijnen, archiefbeheer, beveiliging, catering en nog veel meer. Onze medewerkers worden gewaardeerd om hun vakkundigheid, flexibiliteit, efficiëntie en behulpzaamheid.

Om snel zo veel mogelijk mensen en materieel te kunnen inzetten, maakt Aad de Wit Verhuizingen deel uit van het samenwerkingsverband Mondial Movers. Daarmee bent je als zakelijke klant verzekerd van voldoende fysieke kracht en van een uniek serviceconcept dat er op gericht is om de verhuizing van je bedrijf met zo min mogelijk productieverlies te laten verlopen.

Gaat je bedrijf of organisatie verhuizen? Maak snel en vrijblijvend een afspraak met één van onze verhuisadviseurs. Wil je met het oog op je budgettering slechts een globale indicatie? Dan kun je deze per e-mail opvragen.

Neem contact op

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak