Verhuisbedrijf Amsterdam

Welkom bij verhuisbedrijf Aad de Wit Verhuizingen (erkend door de Erkende Verhuizers) – Het verhuisbedrijf voor verhuizingen en opslag voor particulieren, bedrijven en organisaties in Amsterdam. Je vindt ons aan de Keizersgracht 452 in De Groene Bocht, de werkplek voor duurzame ondernemers. Van daaruit voeren we jaarlijks meer dan 1000 verhuizingen uit in Amsterdam en omgeving.

Verhuisbedrijf Amsterdam

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Maak een afspraak

liever alles online regelen?

 

Verhuislift Amsterdam

Verhuisbedrijf voor particulieren

Verhuis je naar, van of binnen Amsterdam? Dan zoek je een professioneel verhuisbedrijf met ervaring dat erkend is door de Erkende Verhuizers. Onze gecertificeerde verhuizers en chauffeurs zijn dagelijks werkzaam in Amsterdam. Als particulier kun je bij ons terecht voor: onze verhuisservice via opslag of direct naar een nieuwe adres, elektrisch verhuizen, inboedelopslag, kunst- en antiekopslag, losse verhuur van verhuisliften en een flink aantal aanvullende diensten. Besluit je met ons te verhuizen, dan regelen wij de parkeerontheffing bij het desbetreffende stadsdeel van de Gemeente Amsterdam. Heb je weinig tijd? Je berekent en boekt ons verhuisbedrijf of onze opslag bij ons eenvoudig en snel via de online prijscalculator en agenda.

Verhuisbedrijf voor bedrijven

Zoek je een ervaren, erkend en milieubewust verhuisbedrijf in Amsterdam voor een bedrijfsverhuizing? Aad de Wit Verhuizingen is volledig ingericht op zakelijke verhuizingen. We kunnen letterlijk alles voor je bedrijfsverhuizing regelen. Onze gediplomeerde en enthousiaste erkende verhuizers voeren jaarlijks meer dan 100 succesvolle bedrijfsverhuizingen uit in Amsterdam. Ze worden gewaardeerd om hun vakkundigheid, flexibiliteit, efficiëntie en behulpzaamheid. We zijn de huisverhuizer in het WTC en zijn dagelijks met 2 verhuisploegen werkzaam voor de Gemeente Amsterdam. Je kunt bij ons terecht voor project- en bedrijfsverhuizingen, elektrisch verhuizen, art handling, archiefbeheer, inventaris en inboedelopslag, een scala aan facilitaire diensten en nog veel meer. 

Verhuizing keizersgracht

Contact vestiging Amsterdam

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak