Verhuisbedrijf Haarlem

Zoek je een verhuisbedrijf in de regio Haarlem? Aad de Wit Verhuizingen is een Erkend Verhuisbedrijf met ruim 85 jaar verhuiservaring in Haarlem. Onze gecertificeerde en enthousiaste verhuizers zijn jaarlijks verantwoordelijk voor meer dan 1000 succesvolle verhuizingen, waarvan een deel wordt uitgevoerd in Haarlem en omgeving. We verhuizen in Haarlem niet alleen particulieren, maar worden er ook regelmatig ingehuurd voor kantoor- en bedrijfsverhuizingen, zorgverhuizingen en kunst en antiekverhuizingen.

Verhuisbedrijf Haarlem

Snel en voordelig ons verhuisbedrijf inschakelen?

Mijn verhuizing berekenen

liever een afspraak met onze verhuisadviseur?

Eenvoudig verhuizen Haarlem

Je regelt je verhuizing in Haarlem bij ons eenvoudig online. Via de online prijscalculator stel je zelf je verhuizing samen en krijg je direct een helder overzicht van de kosten. Of je nu slechts een paar uur verhuishulp zoekt, alleen een verhuislift of juist een full-service verhuizing: alle opties zijn ingebouwd. Zodra je jouw ideale verhuizing of opslagruimte hebt samengesteld, boek je de verhuisdatum snel en direct online.

Verhuizen, opslag en meer

Naast particuliere, bedrijfs- en zorgverhuizingen in Haarlem kun je bij ons ook terecht voor de opslag van inboedel, inventaris, kunst, antiek en archief. Onze opslagloodsen voldoen aan alle voorwaarden gesteld door de Organisatie van Erkende Verhuizers en we beschikken over alle benodigde faciliteiten voor zowel self-storage als opslag inclusief transport. Zoek je een verhuislift voor je verhuizing van, naar of binnen Haarlem? Wij verhuren ze los! Wil je in Haarlem milieubewust en zonder CO2 uitstoot verhuizen? Bij ons verhuis je elektrisch! Ten slotte bieden we een flink aantal aanvullende diensten die verhuizen in Haarlem een stuk simpeler maken.

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak