Archief opslag – Aad de Wit Verhuizingen

Veel van onze klanten hebben voor hun bedrijf of instelling behoefte aan extra opslagruimte voor hun archief. Door te kiezen voor externe archief opslag creëer je ruimte op kantoor en werk je kostenbesparend. Aad de Wit Verhuizingen is al jaren een betrouwbare partner in veilige archiefopslag en vernietiging.

Archiefopslag

Snel en voordelig ons verhuisbedrijf inschakelen?

regel alles online

liever een afspraak met onze verhuisadviseur?

Archieven opslaan en vernietigen 

Zoek je een veilige externe opslagmogelijkheid voor een zakelijk archief? Je vindt bij ons de meest geschikte opslagruimte voor je archief tegen een voordelig tarief. Naast onze archief opslagruimte in Castricum beschikken we als Mondial Mover over 34 locaties in Nederland waar we je archief kunnen opslaan, incl. een aantal ingerichte en beveiligde waardekamers. Zo heb je je archief altijd in de buurt. 

Is de wettelijk verplichte bewaartermijn voor het archief van jouw organisatie verstreken en wil je het laten vernietigen? Bij ons ben je er van verzekerd dat je archief door een gecertificeerde specialist en volgens de strengste veiligheidseisen wordt vernietigd. Na afloop ontvang je altijd een vernietigingscertificaat van de desbetreffende archiefstukken.

Aad de Wit Verhuizingen – archief diensten

Naast het transporteren, verplaatsen of vernietigen van jouw bedrijfsarchieven bieden we onze klanten de volgende archief diensten:

• Het opschonen, ompakken en inruimen van archieven


• Het dé-en monteren van archiefstellingen


• Het inruimen van archieven op kantoren 


• Het coderen van de archieven 

Archief diensten

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak