Verhuisbedrijf Heemskerk

Zoek je een verhuisbedrijf in de regio Heemskerk? Op de grens van Heemskerk en Castricum vind je erkend verhuisbedrijf Aad de Wit Verhuizingen. Met meer dan 85 jaar ervaring in verhuizingen en opslag voor particulieren en bedrijven in de regio Heemskerk zijn we een vertrouwd gezicht in de omgeving.

Verhuisbedrijf Heemskerk

Snel en voordelig ons verhuisbedrijf inschakelen?

regel alles online

liever een afspraak met onze verhuisadviseur?

Verhuizen Heemskerk

Ga je verhuizen naar, van of binnen Heemskerk? Met meer dan 1000 succesvolle verhuizingen per jaar zijn we specialist in betrouwbaar en betaalbaar verhuizen. Onze gecertificeerde en ervaren verhuizers worden in Heemskerk regelmatig ingehuurd voor particuliere en bedrijfsverhuizingen via opslag of direct naar een nieuwe adres, elektrische verhuizingen en zorgverhuizingen. Omdat we het graag simpel en transparant houden, bereken je met onze prijscalculator eenvoudig hoeveel de verhuizing of opslag van je spullen kost. Daarna boek je de verhuisdatum snel en gemakkelijk online. Zo verhuis je zorgeloos!

Van inboedelopslag tot inpakservice.

Je kunt bij ons ook terecht voor inboedelopslag incl. transportservice, self-storage, kunst- en antiekopslag, archief en inventarisopslag, de losse verhuur van verhuisliften en een flink aantal aanvullende diensten zoals onze inpak- en handymanservice.

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak