Warehousing

Ben je op zoek naar een veilige en professionele warehousing mogelijkheid voor je inventaris of voorraad? Bij Aad de Wit Verhuizingen vind je alle mogelijke faciliteiten voor warehousing en beheer. We werken uitsluitend met duurzaam en modern materieel en onze opslagruimtes worden 24/7 beveiligd. Warehousing bij Aad de Wit Verhuizingen is altijd inclusief transport. Naast warehousing vind je bij ons alle facilitieten voor archief- en kunstopslag.

Facility Warehousing

Inventarisopslag

 

MOBIS – Facility Warehousing

We zijn niet alleen volledig ingericht op opslag en transport. Je kunt ook bij ons terecht voor inventarisbeheer. Ons Facility Warehousingprogramma biedt je een uitgebreid en uniek opslag- en distributiesysteem voor je inventaris. In het systeem zijn opslag, montage, distributie, transport en refurbishment volledig geïntegreerd. Elk inventarisstuk dat je via Facility Warehousing bij ons opslaat, wordt in tekst en beeld vastgelegd in het Mondial Opslag Beheer en Informatiesysteem (MOBIS).

 

MOBIS is 24 uur per dag online toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken. Met het Facility Warehousing pakket en MOBIS heb je altijd inzicht in de opgeslagen inventaris, ben je direct op de hoogte van voorraadmutaties en regel je zaken als transport, het opvragen van inventarisstukken en managementrapportages eenvoudig online.

 

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak