9,5 op basis van 8 reviews

Opslag Heemskerk

Zoek je opslagruimte in de regio Heemskerk? Erkend Verhuisbedrijf Aad de Wit Verhuizingen is gevestigd op de Castricummerwerf op de grens van Castricum en Heemskerk. We zijn gespecialiseerd in de tijdelijke en langdurige opslag van inboedels, inventaris, archieven en kunst voor zowel particulieren als bedrijven. Onze opslagruimte beschikken over alle faciliteiten om jouw spullen veilig en droog op te slaan.

Aad de Wit Verhuizingen voor opslag Heemskerk

We vroegen onze klanten uit Heemskerk waarom ze kiezen voor opslagruimte bij Aad de Wit Verhuizingen. De meest voorkomende antwoorden: dichtbij, voordelig, professioneel, eenvoudig geregeld en betrouwbaar. Je kunt bij ons terecht voor zowel self-storage als opslag inclusief transport.

Opslagruimte huren Heemskerk

Je huurt bij Aad de Wit Verhuizingen al voor slechts 15 euro per week een opslagcontainer van 240x250x200cm. Bereken nu de exacte kosten van jouw opslagbehoefte en boek eenvoudig en snel online.

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak

Laatste nieuws

13/10  –  Gastblog van Sustainable You[http://www.sustainableyou.nl/] Daar gingen we dan, met 140 dozen van Amsterdam naar Zeist. Met pijn...
Lees verder op ons blog

28/04  –  De award voor het “Meest Vriendelijke Buitendienst” van het jaar gaat naar… ons! Ja, ze bestaan echt....
Lees verder op ons blog