Inpakservice Aad de Wit Verhuizingen

Op de dag van de verhuizing moeten alle spullen die naar je nieuwe woning of werkplek gaan goed ingepakt zijn. Om jezelf veel werk te besparen en te voorkomen dat je weken tussen de verhuisdozen moet leven of werken, kun je je inboedel laten inpakken door onze verhuizers. We bieden hiertoe verschillende pakketten aan.

Inpakken breekbaar

Wil je meer weten of heb je specifieke wensen? 

Neem contact op

liever een afspraak met onze verhuisadviseur?

1. Zelf inpakken

Wij leveren de verhuisdozen, etiketten en al het andere benodigde materiaal. Ook krijg je instructie over de juiste manier van inpakken. Je pakt zelf de verhuisdozen in en stickert ze volgens de aanwijzingen.

2. Breekbaar laten inpakken

Wij pakken alleen de breekbare spullen in. Kies je voor dit pakket dan hoef je je zelf slechts te richten op het eenvoudige inpakwerk. Glaswerk, servies en andere kwetsbare spullen pakken onze ervaren verhuizers voor je in. Op die manier komt alles schadevrij weer uit de verhuisdozen. Dit pakket is alleen beschikbaar voor particuliere verhuizingen.

Verhuisdoos inpakken

servies inpakken

3. Alles laten inpakken

Wij pakken al je spullen in. Heb je het druk, ga je voor gemak of veiligheid voor je spullen? Laat al je spullen één of twee dagen voor de verhuisdag inpakken door onze gediplomeerde en ervaren verhuizers. Heb je een paar dozen nodig om zelf je echt persoonlijke spullen in te pakken? Geen probleem natuurlijk!

4. In- en uitpakken

Kort voor de verhuisdag pakken wij je spullen zorgvuldig in. Op de nieuwe locatie wordt alles weer uitgepakt en in overleg op de juiste plek gezet.

Instructievideo’s inpakken

Pak je zelf in? Voor de verhuizing is het belangrijk dat al je spullen goed en beschermd ingepakt klaar staan. Bekijk hier onze heldere en korte instructievideo’s over het inpakken van je inboedel.

Goed verzekerd inpakken

Of je nu gebruik maakt van onze inpakservice of zelf inpakt, het inpakken van je inboedel valt onder de allrisk verzekering die je bij ons standaard afsluit voor je verhuizing. Dat betekent dat je meubilair goed verzekerd is tegen schade.


Instructie gebruik verhuisdoos


Inpakken breekbare spullen


Inpakken zakelijk

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak