Verhuizen via opslag

Op zoek naar tijdelijke opslagruimte, omdat je gaat verbouwen of verhuizen? Wij verhuizen je inboedel via opslag! Aad de Wit Verhuizingen beschikt over alle mogelijke faciliteiten voor de tijdelijke of langdurige opslag van inboedels, kantoormeubilair en inventaris. Onze opslagruimtes zijn veilig, voordelig en voldoen aan alle voorwaarden van de Erkende Verhuizers. 

Je verhuizing via opslag snel en eenvoudig regelen

Bereken mijn verhuizing

of neem contact op

Kosten verhuizen via opslag

Ben je benieuwd naar de kosten van jouw inboedelopslag of verhuizing via opslag? Bereken het hier en boek direct online!

 

Ter indicatie: Voor de huur van een container met een opslagcapaciteit van 12m3 (240 X 250 X 200cm) vergelijkbaar met de ruimte van een kleine schuur betaal je 15,00 euro per week.

Veilig en voordelig verhuizen via opslag

Bij Aad de Wit Verhuizingen vind je voor elk opslagvraagstuk een passende oplossing. We gaan zorgvuldig om met je eigendommen en weten altijd wat we in opslag hebben. Waar nodig worden je spullen netjes verpakt. We werken uitsluitend met modern materiaal en onze opslagruimtes zijn elektronisch beveiligd. Met Aad de Wit Verhuizingen verhuis je je inboedel veilig en voordelig via opslag. En dan zijn we in veel gevallen ook nog eens een stuk goedkoper dan onze self-storage collega’s.

Onze gediplomeerde verhuizers laden je inboedel aan huis zorgvuldig en efficiënt in de op de verhuiswagen geplaatste opslagcontainer, zodat je spullen niet onnodig vaak verplaatst hoeven te worden. Dit werkt kostenbesparend en verkleint de kans op schade. Afhankelijk van de aard van de inventaris faciliteren we ook opslag in stellingen of op pallets.

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak