Maak een afspraak met een verhuisadviseur.

Bereken je verhuizing

Erkend verhuisbedrijf Aad de Wit Verhuizingen is specialist in verhuizingen en opslag voor particulieren, bedrijven en instelling. Met meer dan 85 jaar verhuiservaring kunnen we al met een aantal basisgegevens een nauwkeurige inschatting maken van de omvang van je verhuizing of benodigde opslagruimte. Of je nu slechts een paar uur verhuishulp zoekt, alleen een verhuislift of juist een full-service verhuizing, bij ons stel je snel en eenvoudig zelf je verhuizing samen. Bereken met onze prijscalculator hoeveel de verhuizing en opslag van je spullen kost en boek de verhuisdatum direct online. Zo verhuis je zorgeloos, gemakkelijk en betaalbaar.

Persoonlijk verhuisadvies

Zodra je online boeking akkoord is, neemt één van onze kantoormedewerkers contact met je op om een afspraak te maken voor het leveren van de verhuisdozen en verpakkingsmaterialen. Tijdens deze afspraak loop je samen met de verhuisadviseur de verhuizing kort door en heb je alle ruimte om vragen te stellen. Zo ontvang je ook met een online boeking een persoonlijk verhuisadvies. 

Verhuisadviseur op bezoek

Boek je liever niet online en vind je het prettiger om je wensen en de mogelijkheden persoonlijk door te spreken? Onze verhuisadviseur komt graag bij je langs om de verhuizing te bespreken. Vul het formulier op deze pagina in en we nemen contact met je op om een afspraak te maken. Hoe je ons ook boekt, op de verhuisdag zelf ben je verzekerd van een energiek team van professionele en gecertificeerde verhuizers.  

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak