Opslag Zaandam

Woon je in Zaandam of omgeving en zoek je extra opslagruimte? Aad de Wit Verhuizingen is gespecialiseerd in de opslag van inboedels, kantoormeubilair, inventaris en kunst in de regio Zaandam.

 

Of het nu om tijdelijke of langdurige inboedelopslag gaat, bij Aad de Wit Verhuizingen vind je voor elke opslagbehoefte in Zaandam een veilige en passende oplossing. Al onze opslagfaciliteiten voldoen aan de eisen van de Erkende Verhuizers.

Opslag in Zaandam  incl. transportservice

Klanten uit de regio Zaandam maken voor hun inboedelopslag gebruik van onze transportservice. Dat scheelt onnodig gesleep met je spullen, want onze gediplomeerde verhuizers laden je inboedel aan huis zorgvuldig en efficiënt in de op de verhuiswagen geplaatste opslagcontainer. Op die manier hoeft je inboedel niet onnodig vaak verplaatst te worden, verklein je de kans op schade en spaar je geld uit.

Betaalbare inboedelopslag Zaandam

Benieuwd wat de tijdelijke of langdurige opslag van je inboedel incl. transport van en naar Zaandam bij ons kost? Bereken het snel en eenvoudig via onze calculatietool en boek direct online. Wil je meer weten? Onze medewerkers staan je graag te woord!

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak