Opslagruimte Amsterdam

Wonen in Amsterdam betekent naast wonen in een prachtige en ambitieuze stad, ook vaak wonen met ruimtegebrek. Woon je in de regio Amsterdam en zoek je (extra) opslagruimte voor je inboedel, kantoormeubilair, archief of inventaris? Bij Aad de Wit Verhuizingen vind je veilige en voordelige opslagruimte voor de tijdelijke of langdurige opslag van je spullen.

Opslag Alkmaar

Op zoek naar opslagruimte in de regio Alkmaar? Aad de Wit Verhuizingen is niet alleen specialist in inboedelopslag voor particulieren en bedrijven in Alkmaar, je kunt ook bij ons terecht voor:

Opslag Haarlem

Woon of werk je in Haarlem en heb je extra opslagruimte nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op zoek naar tijdelijke of langdurige opslagruimte in de nabijheid van Haarlem? Bij Aad de Wit Verhuizingen huur je veilig en voordelig opslagruimte voor de tijdelijke of langdurige opslag van je inboedel.

Opslag Heemskerk

Zoek je opslagruimte in de regio Heemskerk? Erkend Verhuisbedrijf Aad de Wit Verhuizingen is gevestigd op de Castricummerwerf op de grens van Castricum en Heemskerk. We zijn gespecialiseerd in de tijdelijke en langdurige opslag van inboedels, inventaris, archieven en kunst voor zowel particulieren als bedrijven. Onze opslagruimte beschikken over alle faciliteiten om jouw spullen veilig en droog op te slaan.

Opslag Zaandam

Woon je in Zaandam of omgeving en zoek je extra opslagruimte? Aad de Wit Verhuizingen is gespecialiseerd in de opslag van inboedels, kantoormeubilair, inventaris en kunst in de regio Zaandam.

 

Of het nu om tijdelijke of langdurige inboedelopslag gaat, bij Aad de Wit Verhuizingen vind je voor elke opslagbehoefte in Zaandam een veilige en passende oplossing. Al onze opslagfaciliteiten voldoen aan de eisen van de Erkende Verhuizers.

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak