Verhuis checklist

Verhuizen doe je niet iedere dag. Gelukkig niet zou je zeggen, want bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. In een korte tijd moet er veel geregeld worden. En vergeet je dat ene ding, dan loopt je hele planning in de soep. Bereid je daarom goed voor op je verhuizing met een handige checklist voor het verhuizen. 

Download hier je checklist verhuizen

Wat moet ik regelen voor mijn verhuizing?

Vanaf het moment dat je een huis hebt gekocht of gehuurd begint het plannen voor het soepel laten verlopen van je verhuizing. De eerste vraag die waarschijnlijk bij je opkomt is: Wat moet ik regelen voor mijn verhuizing? Er schiet van alles door je hoofd. Welke instanties moet ik inlichten over mijn verhuizing? Hoe ga ik al mijn spullen opslaan en vervoeren? Wanneer moet ik het gas, water en licht van mijn huidige woning opzeggen en voor mijn nieuwe woning aanvragen? En ga zo maar door. Om te voorkomen dat je belangrijke dingen vergeet is het verstandig om alles overzichtelijk op een rijtje te zetten en je verhuizing goed te plannen. 

Download de handige verhuizen checklist

Wij helpen je graag een handje bij het verhuizen en hebben daarom een super handige verhuizen checklist opgesteld. Deze checklist wordt jouw geheugensteun tijdens de onrustige dagen voor, tijdens en na de verhuizing. Stap voor stap weet je wat je moet doen en daarnaast staat onze checklist voor het verhuizen vol met praktische tips. Download hieronder je checklist verhuizen in een handig pdf bestand en print het uit. Zo kun jij je geheugensteun altijd en overal meenemen en streep je gemakkelijk af wat je al geregeld hebt. Met deze checklist, goede planning en behulpzame vrienden verloopt je verhuizing op rolletjes. Wij wensen je in ieder geval veel succes!

 

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak