Erkende Verhuizers Amsterdam - Aad de Wit Verhuizingen

Aad de Wit Verhuizingen is erkend door de Erkende Verhuizers. Als erkende verhuizers voldoen we aan alle kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid en milieu zoals die zijn vastgesteld door de Organisatie van Erkende Verhuizers.

Door te kiezen voor een erkende verhuizer weet je zeker dat je verantwoord verhuist met aandacht voor je spullen, het milieu en de veiligheid van alle betrokkenen. Aad de Wit Verhuizingen is ISO 14001, ISO 9001 en OSHAS gecertificeerd en heeft een sterke focus op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Erkende Verhuizers logo met pay off

Jaarlijks meer dan 1000 verhuizingen

Als erkend verhuizer voeren wij jaarlijks meer dan 1000 compleet verzorgde verhuizingen uit via opslag of direct naar een nieuw adres. We verzorgen zowel zakelijke als particuliere verhuizingen door heel Nederland en hebben als erkend verhuisbedrijf ruime ervaring met internationale verhuizingen.

Zoals je van een erkend verhuisbedrijf mag verwachten zijn onze medewerkers door de Organisatie van Erkende Verhuizers opgeleid tot betrouwbare, verantwoordelijke en veelzijdige specialisten in verhuizingen.

 

Erkend Verhuisbedrijf - Garantiecertificaat

Verhuis je binnen Nederland met erkende verhuizer Aad de Wit Verhuizingen? Dan is het Garantiecertificaat van de Organisatie van Erkende Verhuizers van toepassing op de verhuizing. Met het certificaat ben je gegarandeerd van een uitgebreide verhuisverzekering, verhuisgarantie en aanbetalingsgarantie. Voor meer informatie, kijk op www.erkendeverhuizers.nl.

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak