De award voor het “Meest Vriendelijke Buitendienst” van het jaar gaat naar… ons!

Ja, ze bestaan echt. Awards voor verhuizers. Ze werden vorige week vrijdag uitgereikt door Mondial Movers. Aad de Wit Verhuizingen heeft dit jaar de award voor het Meest Vriendelijke Buitendienst in de wacht gesleept. Een erkenning waar we natuurlijk supertrots op zijn!

Meest Vriendelijke Buitendienst

Mondial Movers is het moederbedrijf van meer dan twintig erkende verhuisbedrijven. Alle verhuisorganisaties die zijn aangesloten kun je herkennen aan dezelfde huisstijl, opleiding en werkkleding. Ieder jaar reikt deze landelijk overkoepelende organisatie verschillende awards uit onder verhuisbedrijven. En vorige week hoorden we dat Aad de Wit Verhuizingen de award voor het Meest Vriendelijke Buitendienst heeft gewonnen. Te gek! In onze ogen één van de mooiste prijzen die er te winnen viel omdat het veel zegt over hoe klanten verhuizen met Aad de Wit hebben ervaren.

De awards zijn uitgedeeld op basis van de reviewsite van Mondial Movers waar Aad de Wit Verhuizingen de hoogste scores voor service en klantvriendelijkheid behaalde.

Sjouwers én bouwers

Verhuizen behoort tot de Top 3 van meest stressvolle momenten in ons leven. Daar heb je sjouwers bij nodig, maar je hebt ook mensen nodig die je vertrouwt en waar je op kunt bouwen. Wij stellen met zorg een team aan verhuizers samen dat bij jou past. Van voorman tot assistent-verhuizer. Oma die niet wil verhuizen? Een druk gezin met weinig tijd? We passen onze werkwijze erop aan. Daarnaast zijn bijna alle verhuizers opgeleid tot zorgverhuizers waardoor ze weten hoe ze met mensen om moeten gaan. De dag van je verhuizing kun je je tien jaar na dato vaak nog herinneren en dus zorgen wij ervoor dit een mooie dag was waarop alles soepel verliep.

De grootste kracht van onze verhuizers? Alle jongens zijn goed in hun vak plus ze hebben een groot inlevingsvermogen in de klant.

Winnende kwaliteiten

Volgens ons zit het hem écht in de kwaliteiten van ons team. Verhuizen is net een teamsport, als er één niet zijn best doet dan loopt de hele boel in de soep. De teamspirit is dan ook erg belangrijk. Onze verhuizers kunnen het gelukkig goed met elkaar vinden. Zo komt het regelmatig voor dat de jongens na het werk nog een biertje drinken of ergens een hapje gaan eten.

Het gemiddelde dienstverband binnen Aad de Wit ligt op twaalf jaar; dat zegt ook wel wat natuurlijk. Zou het liggen aan onze jaarlijkse BBQ? Of het feit dat onze verhuizers ter plaatste vaak verwend worden met een lekker taartje of broodje kroket van de lokale snackbar?

Wij weten alleen dat we apetrots zijn op ons team en op de gewonnen award!

Meer weten

Staat er een verhuizing op stapel en ben je benieuwd geworden naar het Meest Vriendelijke Buitendienst? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak