Verhuizen is een vak: 4 redenen om te starten met een blog

Sinds de jaren ’90 is er veel veranderd op het gebied van verhuizen. Waar een verhuisservice voorheen alleen spullen van A naar B versjouwde, gaan we tegenwoordig veel verder dan dat. Als erkend en gepassioneerd verhuisbedrijf hebben wij dagelijks te maken met mensen en hun persoonlijke vragen en wensen. Ménselijk verhuizen. Daarnaast zijn we idealistisch en geloven we in duurzame verhuizingen. We vertellen je er graag meer over in deze blog.

1. Hulp bij verhuizing

Pakken jullie mijn verhuisdozen ook in- en uit? Kunnen jullie onze oude bank naar de kringloop brengen? Moet ik zelf aanwezig zijn tijdens de verhuizing? Kan ik mijn spullen bij jullie opslaan?   

Wij verhuizen bedrijven, families, Bekende Nederlanders, oudere mensen en meer. Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak. Onze verhuisservice gaat veel verder dan alleen het verplaatsen van dozen. Zo helpen we u met de (de)montage van spullen en hebben we een handyman service waar u gebruik van kunt maken: We hangen schilderijtjes op, monteren kasten en sluiten uw apparaten opnieuw aan. Het gebeurt regelmatig dat wij de sleutels van het oude én het nieuwe huis krijgen en de verhuizing volledig uit handen nemen. Daarnaast zijn onze verhuizers opgeleid tot Zorgverhuizers om zorgbehoevenden op de juiste manier te kunnen begeleiden tijdens hun verhuizing.

2. Verhuizen is een menselijk vak

Een verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis voor iedereen en dat maakt het ‘verhuizer’ zijn een menselijk vak. Mensen die begeleiding nodig hebben, ziek zijn of flink op leeftijd zijn hebben extra zorg nodig. In allerhande situaties kan verhuizen veel stress veroorzaken. Het is van groot belang dat onze mensen rust en overzicht bewaren.

De verhuizers van Aad de Wit zijn opgeleid tot Zorgverhuizers. Samen met het Horizon College uit Alkmaar hebben we een opleiding tot Zorgverhuizer ontwikkeld. Inmiddels heeft het grootste deel van de verhuizers de opleiding afgerond waardoor u uw verhuizing met een gerust hart uit handen kunt geven.

3. Duurzaamheid en innovatie

De Transportsector waaronder verhuisbedrijven vallen is een enorm milieuvervuilende sector. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ook anders kan en daarom besteden we veel aandacht aan duurzaamheid en innovatie. Onze verhuisservice verhuiselektrisch.nl is koploper op het gebied van duurzaamheid en heeft hier onder andere de TLN Ondernemersprijs, Juryprijs E-mobility en de Publieksprijs E-mobility award voor gewonnen. Allemaal prijzen voor organisaties die zich inzetten op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Iets waar we supertrots op zijn!

4. Verhuisservice met passie

Op de eerste plaats zijn we een gepassioneerd verhuisbedrijf waar klanten belangrijker zijn dan spullen. We zijn trots op ons vak en dat dragen we graag uit. Over verhuizen zelf valt veel te vertellen. Dagelijks maken we als verhuizers van alles mee, binnen- en buiten de branche. We geven je graag een kijkje in onze wereld.

Bijvoorbeeld: Wat te doen als je gaat verhuizen, wat moet je regelen bij een verhuizing, wat kost een verhuizer en wat komt er allemaal nog meer bij kijken? Volg onze maandelijkse blog en blijf op de hoogte.

Wil je meer informatie over verhuizen? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

Contact

Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Email: verhuizingen@aaddewit.nl

Haarlemmerstraatweg 167a
1165 MK Halfweg
020 - 4227117

Castricummerwerf 40
1901 RV Castricum
0251 - 65 24 39

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
020 - 4227117

Stel hier je vraag of bereken direct je verhuizing!

Contactformulier
Maak een gratis afspraak